Gázkonvektor javítás, csere, karbantartás szakszerűen, egész Budapesten és Pest megyében

Gázkonvektor javítás, csere, karbantartás szakszerűen, egész Budapesten és Pest megyében

Fűteni mindannyiunknak muszáj valamilyen módon, hacsak nem szeretnénk a hideg lakásunkban dideregve átvészelni valahogy a hideg időszakokat.

Ráadásul ez nem csak kellemetlen, hanem veszélyes is, szóval semmiképp sem ajánlatos emellett dönteni!

Számos módja van az otthonod kifűtésének, kezdve a különböző kazánoktól a fatüzelésen át egészen az elektromos fűtésig, és persze ne feledkezzünk el a konvektorokról sem!

A gázkonvektor egy ma már kevésbé népszerű fűtési mód, elsősorban a 60-as, 70-es és 80-as években élte virágkorát, mikor ez volt a lakótelepi és egyéb városi lakások egyik legfőbb fűtési formája.

Azóta persze sokan váltottak központi fűtésre, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lennének még ma is használatban számos háztartásban gázkonvektorok – talán éppen Nálad is.

Új készülékeket a mai napig gyártanak és forgalmaznak, és a régiek is folyamatos ellenőrzést, olykor javítást, karbantartást igényelnek.

És éppen ezek azok a dolgok, amikben mi a szolgálatodra lehetünk!

A gázkonvektorok előnyei, működése

Ha meg kellene határozni, mi is a gázkonvektorral való fűtés legfőbb előnye, akkor talán azt mondhatnánk, hogy a készülékek független működése, és így külön-külön szabályozhatósága.

Ha az egyik szobában melegebbet szeretnél, míg a másikat inkább hűvösebben tartanád, akkor minden további nélkül megteheted, hiszen minden konvektor saját hőfokszabályozóval rendelkezik.

Ettől függetlenül az sajnos igaz, hogy a gázkonvektorral fűtés nem mondható sem a leghatékonyabbnak, sem a leggazdaságosabbnak.

Működésüket tekintve a konvektorok konvekciós elven fűtenek, innen ered a nevük.

Ez azt jelenti, hogy a melegítés hatására keringeni kezd a levegő, így felülről lefelé fűtik fel a légteret.

Korszerűbb darabokba már ventilátort is szerelnek, hogy így gyorsítsák a folyamatot, de anélkül is működőképes.

Miért szorulhat javításra, cserére egy gázkonvektor?

Miért szorulhat javításra, cserére egy gázkonvektor?

Mint minden gázkészülék, a gázkonvektorok is öregszenek, és a használatból adódóan is keletkezhetnek bennük hibák.

Emellett érdemes őket évente legalább egyszer átnézetni, legkésőbb a fűtési szezon kezdete előtt, hogy a meghibásodások kiszűrhetőek legyenek, és ne a leghidegebb éli estén érjen kellemetlen meglepetés.

Amik miatt tehát karbantartásra, sőt, adott estben cserére szorulhatnak a gázkonvektorok:

  • a készülék elöregedése, hatásfokának drasztikus csökkenése,
  • a szabályozó meghibásodása,
  • a gázégőkre, szikráztatóra lerakódó korom,
  • dugulás a gázcsőrendszerben,
  • alkatrészek károsodása,
  • illetve az elektromos alkatrészek hibája.

Ezek bármelyike használhatatlanná teheti a gázkonvektort, vagy legalább is nagyon megnehezítheti a beüzemelését, éppen ezért lényeges, hogy egy szakember alaposan átnézze, és megcsinálja a szükséges munkálatokat rajta.

Gázkonvektor javításához, cseréjéhez, karbantartásához keress minket!

Valami nem stimmel a lakásodban a gázkonvektorral?

Nehezen tudod bekapcsolni, netán már egyáltalán nem sikerül, vagy nem úgy teljesít, ahogyan kellene?

Ne aggódj, ránk bízhatod a javítását, karbantartását, sőt, adott esetben a cseréjét is!

Budapesten és Pest megyén belül bárhová házhoz megyünk, vészhelyzet esetén akár néhány órán belül is, és szakképzett csapatunk mindent megtesz, ami a tudásukból csak kitelik!

Munkánkról a biztosítók által is elfogadott számlát adunk, és garanciát is vállalunk rá, hogy ne kelljen aggódnod!

Keress hát minket, vagy kérj visszahívást az oldalon, és bízd ránk a gázkonvektorod ügyét!

Kérj visszahívást itt!

Budapesten és Pest megyén belül bárhol vállalunk vízszerelési, csatornázási, duguláselhárítási, fűtésszerelési munkákat ügyfeleinknek

Hívj minket az alábbi településekről bizalommal:

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahéviz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévizgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kosd, Kóka, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Pócsmegyer, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Sóskút, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Úri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok, Ócsa