Kombi kazán karbantartása, szerelése, bekötése Budapesten és egész Pest megyében

Kombi kazán karbantartása, szerelése, bekötése Budapesten és egész Pest megyében

Még ha sokan vagyunk is sokfélék, vannak dolgok, amikben a legtöbben egyetértünk; például abban, hogy jó, ha egy eszköz többfunkciós.

Legyen itt szó akár használati tárgyakról, akár berendezésekről, mindenképpen örülünk neki, ha nem csak egyetlen feladatot képes ellátni.

A kombi kazán ékes példája annak, hogy az embernek igenis igénye van a sokoldalúságra, hiszen ezekkel a gázkészülékekkel nem csak a lakásunk, házunk központi fűtését, hanem a használati célú melegvizet is elő tudjuk állítani.

Vagyis nincs szükség külön bojlerre vagy vízmelegítőre, hanem egy forrásból megoldható a dolog.

Nem véletlen, hogy ilyen sokan választják, hiszen jócskán megkönnyíti az életet.

De vajon van valamilyen hátránya is, illetve fenyegeti valami extra veszély a kombi kazánt?

És kihez fordulj, ha javításra szorulna?

A kombi kazán működése, előnyei

A kombi kazánok elnevezésében már önmagában beszédes a „kombi” szócska, ami arra utal, hogy egynél több funkció betöltésére képes.

Vagyis ellentétben az egyszerűbb gázkazánokkal, melyek csupán egy vízkörrel rendelkeznek, ahol a fűtésrendszerben keringő vizet melegítik, a kombi kazánoknak van egy másik csőrendszere is.

Ebbe érkezik be a vízhálózatból a vezetékes víz, és itt melegíti fel számunkra a kívánt hőfokra annak érdekében, hogy kellemesen tudjunk tisztálkodni, kezet mosni, mosogatni.

A felhasználás lehetőségek száma csak attól függ, hogy hány csapot üzemeltetsz róla.

A korszerűbb kombi kazánok, akárcsak az egyfunkciósak, ma már zárt égéstérrel rendelkeznek annak érdekében, hogy minimálisra lehessen csökkenteni a veszély kockázatát.

Ettől függetlenül ugyanazok fenyegetik a kombi kazánokat, mint amik bármelyik másik gázkészüléket is.

Hol hibásodhat meg egy kombi kazán?

Hol hibásodhat meg egy kombi kazán?

Ha már emlegettük a kombi kazánokra leselkedő veszélyeket, említsük is meg azokat, melyek a leggyakrabban előfordulnak!

Előfordulhat, hogy

  • a korrózió kikezdi az alkatrészeket,
  • az égés közben keletkezett korom eltömíti a fúvókákat, gyújtólángot,
  • ugyanígy a korom miatt nem működik a szikráztató,
  • elromolhat az elektronika, a hőfokszabályozó,
  • felmondhatja a szolgálatot a keringető rendszer,
  • de idővel a vízkő vagy az anyagfáradás a tömítéseket, illesztéseket is kikezdheti.

És itt muszáj szót ejtenünk talán az egyetlen hátrányról, amit kombi kazán tulajdonosként figyelembe kell, hogy vegyél: ha elromlik a készülék, akkor se fűtés, se melegvíz.

Azaz ha külön berendezés biztosítja ezt a kettőt, akkor üzemzavar esetén csak az egyik hiányzik időszakosan, ám ebben az esetben dupla olyan sürgős a javítás.

Éppen ezért van szerencséd velünk!

Kombi kazán javításához, cseréjéhez, beszereléséhez keress minket!

Vacakol a kombi kazánod, nehezen vagy egyáltalán nem akar működni?

Nem hozza azt a teljesítményt, ami elvárt lenne tőle?

Netán a régebbi készüléket szeretnéd egy korszerű kombi kazánra lecserélni, és szükséged lenne egy képzett szakemberre, aki szakszerűen beszereli és beüzemeli az újat?

Akkor van egy jó hírünk: ezekre mind-mind kínálunk megoldást Neked!

Budapesten és egész Pest megyében házhoz megyünk, Neked csak annyi a dolgod, hogy felveszed velünk a kapcsolatot 0-24-ben hívható telefonszámunkon, vagy visszahívást kérsz!

Több évtizedes múlttal rendelkezünk a gáz- és fűtésszerelésben, így a Te gondodat is nagy valószínűséggel meg tudjuk oldani!

Munkánkra garanciát vállalunk és számlát is adunk róla, szóval hívj minket bátran, és mi segítünk!

Kérj visszahívást itt!

Budapesten és Pest megyén belül bárhol vállalunk vízszerelési, csatornázási, duguláselhárítási, fűtésszerelési munkákat ügyfeleinknek

Hívj minket az alábbi településekről bizalommal:

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahéviz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévizgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kosd, Kóka, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Pócsmegyer, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Sóskút, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Úri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok, Ócsa