Vízszerelés Budapesten és Pest megyében – minden, ami vízzel kapcsolatos!

A vízszerelés tipikusan egy olyan műfaj, ami elsőre könnyűnek és bárki által elvégezhetőnek tűnik, holott számtalan buktatót és hibalehetőséget rejt.

Ha Te is bajba jutottál, meghibásodás ütközött ki a vízvezeték rendszeredben, netán azt se tudod, mi lehet a probléma, akkor ne aggódj, segítünk!

Budapesten és egész Pest megyében vállalunk vízszerelési munkákat, akár extra gyors kiszállással is vészhelyzet esetén!

Ne várd meg, míg elázik az egész lakás, illetve ne törődj bele, hogy egy darabig nincs vized!

Több mint 30 éve vagyunk a pályán, nemigen tudsz nekünk olyat mutatni, ami kifogna rajtunk.

Ha megbízható, gyorsan kiérkező, szakértő vízszerelőre van szükséged, bátran hívj minket akár már most, vagy kérj tőlünk visszahívást!

A vízszerelés csalóka könnyűsége

Habár első ránézésre a vízszerelés nem tűnik akkora kihívásnak, mégis azt tanácsoljuk: inkább fordulj vele szakemberhez – például hozzánk!

Tény, hogy a víz nem olyan veszélyes, mint mondjuk az áram vagy a gáz, tehát nem ráz meg vagy robban, ettől függetlenül nem szabad félvállról venni.

Igenis tud a folyóvíz is komoly károkat okozni, és itt most nem személyi sérülésről beszélünk.

 • Eláztathatja az egész házadat, károsítva ezzel a bútorokat, berendezéseidet, padlódat, sőt, akár a falakat is.
 • Társasházban az alattad lakóknak is károkat okozhatsz, amit aztán jobb esetben a biztosítódnak, rosszabb esetben Neked kell megtérítened.
 • A feleslegesen elfolyt víz is pénzbe kerül, és egy későn észrevett hiba súlyos rezsitöbbletet jelenthet.
 • Arról nem is beszélve, hogy a károkat, amit esetleg Te, vagy egy alkalmatlan „szakember” okoz, szintén helyre kell hozni, ami ismét plusz költség.

Ezeket tartsd tehát észben, mikor arra gondolsz, hogy megspórolod a szakszerű és hatékony vízszerelő árát.

Mi tartozik a vízszereléshez?

A vízszerelés alapvetően egy igen szerteágazó műfaj, sok minden tartozik ide.

Ami alapvetően összefogja őket, az a folyóvíz megfelelő be- és elvezetése úgy, hogy az a rendszeren belül maradjon.

Ebbe beletartozik a csőhálózat kiépítése és karbantartása, a csatlakozások megfelelő kialakítása és elhelyezése, valamint a lefolyók és elvezetők szakszerű bekötése is.

Azaz akár mosogatóról, mosdóról, fürdőkádról, csaptelepről van szó, vízszerelői szakértelmünkben nyugodtan megbízhatsz.

Bármelyikre van is szükséged, akár SOS gyorsasággal is ki tudunk szállni hozzád a fővárosban és Pest megyében, hogy minél hamarabb elhárítsuk a bajt.

Tudjuk, mennyire kellemetlen, ha úszik az egész lakás, vagy ha ilyesmi miatt nélkülözni kell a vizet, és pont emiatt szeretnénk felhívni a figyelmedet, mielőtt baj történne.

Amiben feltétlenül számíthatsz ránk

A víz-, gáz- és fűtésszerelésben már több mint három évtizednyi tapasztalatot és gyakorlatot halmoztunk fel, ami nem kevés idő.

Ez valószínűleg már több is, mint elegendő ahhoz, hogy kijelenthessük: szinte mindent láttunk már, így megoldásunk is van rá.

Tehát nyugodtan kereshetsz minket olyan ügyekben, mint

 • vízvezetékek kiépítése, javítása, cseréje;
 • csőtörés felkutatása, javítása;
 • háztartási csaptelepek beszerelése, cseréje;
 • kerti csap, fagycsap telepítése, javítása;
 • lefolyók, összefolyók beépítése, csatornára kötése;
 • WC telepítése, víz- és csatornahálózatra csatlakoztatása;
 • gépek, bojler, kazán vízvezetékre kötése, beüzemelése;
 • és ezeken kívül bármilyen folyóvízzel kapcsolatos munkálat lebonyolítása.

Ha mindezeket olyasvalakire bízod, aki akár csak egy alig észrevehető, netán később jelentkező hibát vét, máris ott van az időzített vízbomba.

Ha nem szeretnél az éjszaka közepén szivárgásra ébredni, főcsapot elzárni és segítségért kutatni, javasoljuk: bízd ránk az ügyet!

Milyen hibák, mulasztások fordulhatnak elő szakszerűtlenség esetén?

A szakszerűtlen szerelés, telepítés következményei után érdemes azt is érinteni, hogy milyen tipikus hibák fordulnak elő, amik aztán kellemetlenségeket okozhatnak.

Mindannyian emberek vagyunk és hibázunk, ez természetes, de az már egyáltalán nem mindegy, hogy a hatás mennyire lesz drága!

Van olyan, ami kimerül puszta kellemetlenségben, mások viszont akár egy házat is lakhatatlanná tehetnek, tehát érdemes őket észben tartani:

 • rosszul összekötött, becsavart csatlakoztatások,
 • nem megfelelő tömítés,
 • szerelés közben megsérült alkatrész,
 • rossz minőségű, gyenge hegesztés a vízvezetéken,
 • nem megfelelő csövek, alkatrészek használata.

Mivel a vízvezetékrendszer folyamatosan nyomás alatt van, és a folyadékokról tudjuk, hogy nem képesek tömörülni, így a legkisebb rés esetén is biztos lehetsz benne, hogy a víz meg fogja találni az útját.

Ha pedig ez egyszer megtörténik, onnan nincs visszaút.

Milyen súlyos következményei lehetnek a hibáknak?

Sokszor előfordul, hogy a meghibásodást csak később, vagy egyáltalán nem vesszük észre, csak akkor, amikor már baj van.

Ez különösen akkor kellemetlen, ha olyan helyen történik, ami nagyon nehezen vagy egyáltalán nem hozzáférhető, például a padló alatt vagy a falban.

Ha azt tapasztalod, hogy egy sötét folt jelent meg a vakolaton, netán nevesedik, „izzad a fal”, akkor sajnos joggal feltételezheted, hogy baj van, és jobban teszed, ha minél hamarabb víztelenítesz és értesítesz minket.

Mikor a padlóburkolat alatt történik ugyanez, az sokszor még ennél is alattomosabb, hiszen kevésbé feltűnő, viszont ha a szivárgó víz kiáztatja, alámossa a falakat, az repedésekhez, súlyos esetben omláshoz is vezethet.

Ezek persze a legrosszabb elképzelhető esetek, ám pont az elkerülésük miatt javasoljuk, hogy bízd ránk a vízszerelési feladatokat.

Ha vízszerelőre van szükséged, ránk számíthatsz!

Ha Budapesten vagy Pest megyében laksz, és sürgősen vízszerelő segítségére van szükséged, akkor tudd: minket bármikor hívhatsz!

Ügyfélszolgálatunk folyamatosan elérhető, és vészhelyzet esetén akár 1-2 órán belül is házhoz tudunk menni.

Mint azt már hangsúlyoztuk: több évtizedes gyakorlatunk magáért beszél, szakértelmünkben maradéktalanul megbízhatsz.

Hívj hát minket bátran, vagy kérj visszahívást, és bízd ránk a vízszerelést.

Vizes gondjaidat gyorsan, szakszerűen, nagy körültekintéssel oldjuk meg!

Vízszerelő kollégáink várják hívásod!

Csaptelep csere >>>

Egy jól megválasztott csaptelep nem csak takarékos és időtálló, hanem akár a fürdőszoba éke is lehet. Te is lecserélnéd a sajátjaidat? Akkor tudj meg többet a csaptelep csere folyamatáról!

Vízvezeték szerelő, vízszerelő >>>

Vízvezeték szerelőre, vízszerelőre lenne szükséged minél hamarabb? Elakadás van a vízvezeték-rendszerben? Netán rejtélyes ázást tapasztalsz? Ránk bármikor számíthatsz!

Mosogató bekötése >>>

A mosogató bekötése csak elsőre tűnhet könnyűnek, valójában számos buktatót hordoz magában. Ha mosogatódat szeretnéd szakszerűen beköttetni, ránk számíthatsz!

Bojler szerelés, javítás >>>

A különböző bojlerek az egyik legnépszerűbb eszközei a vízmelegítésnek. Ám közel sem mentesek a hibáktól, így szükség lehet a szerelésükre, javításukra. Tudj meg többet!

Akril kádak>>>

Az acéllemezből vagy öntöttvasból készült kádakkal szemben sokan részesítik előnyben a puhább, melegebb akril kádakat. Beszerelésükhöz nálunk jobbat keresve sem találhatnál!

WC csésze csere, szerelés>>>

A WC csésze egy mindennapos használati eszköz mindannyiunk otthonában, és pontosan ezért nem mindegy, hogyan van adott esetben cserélve, szerelve!

Mosdó szerelés >>>

A mosdó az egyik olyan alap szaniter, ami gyakorlatilag minden háztartásban megtalálható. Szereléséhez, bekötéséhez viszont jól jöhet a profi segítség, azaz mi!

Fürdőkád felújítás >>>

Egy fürdőkád, akár vigyázunk rá, akár nem, egy idő után elhasználódik. Célszerű, sőt, egyáltalán lehetséges-e felújítani, vagy inkább cserélni kell? Találd meg velünk a választ!

Fagycsap >>>

Kerti csapunkat nemcsak a vezetékek sérülékenysége fenyegeti, hanem ki van téve a fagypont alatti hőmérsékletnek is, ami komoly fejtörést okozhat mindenki számára.

Darálós WC javítás, szerelés >>>

A darálós WC remek találmány, lehetővé teszi a mosdóhasználatot ott is, ahol egyébként nem lenne lehetséges. Ha javításra, szerelésre szorulna, keress minket bátran!

Dömötör WC tartály javítás, szerelés >>>

A Dömötör WC tartályok okkal ilyen népszerűek, hiszen jók és megfizethetőek. De ha javításra, szerelésre szorulnak, netán le szeretnéd cserélni, akkor minket nyugodtan hívhatsz!

Geberit WC tartály javítás >>>

A Geberit az egyik legrégebbi és legnépszerűbb WC tartály gyártó, ez tagadhatatlan. Ám megesik, hogy egy ilyen tartály javításra szorul, ilyenkor hívj minket bizalommal!

Szakembereink állnak rendelkezésedre Budapesten és Pest megyében!

Vízszerelő Zugló >>>

A vízszerelést is lehet amatőr módon, rosszul csinálni, és ennek rendszerint meg is van az eredménye. Ha minőséget szeretnél, hívj minket bátran Zuglóból is bármikor!

Vízszerelő Gödöllő >>>

A vízszerelést nem tudja akárki csak úgy elintézni. Fontos figyelni a problémák elkerülése miatt. Ha segítségre van szükséged, hívj minket Gödöllő városában is!

Kérj visszahívást itt!

Budapesten és Pest megyén belül bárhol vállalunk vízszerelési, csatornázási, duguláselhárítási, fűtésszerelési munkákat ügyfeleinknek

Hívj minket az alábbi településekről bizalommal:

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahéviz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévizgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kosd, Kóka, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Pócsmegyer, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Sóskút, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Úri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok, Ócsa